- donderdag 1 januari 1970

Reacties:

Beste Martin en Jacky, Ik heb nu ongeveer een jaar de ANT 3 in gebruik en ververs om de 2 weken ongeveer 400 liter water op mijn 3000 liter aquarium.De andere week ververs ik ongeveer 100 liter met gewoon kraanwater en een toevoeging van aqua safe.Dit bevalt mij en mijn Aziatische Arowana,s zeer goed. Ik kijk uit naar de nieuwe ontwikkelingen om water te maken zoals uit de Amazone of Azie in mijn geval.Ik wil dit graag aanschaffen.Alles in 1 lijn op de waterleiding ,ideaal,gemak dient de mens .Groeten Ronald de Mol

R.de Mol- 22-11-2015

Hallo Ronald, Top om te horen dat het Soft systeem zo goed bevalt. Wij zitten nog steeds in de testfase voor wat betreft Amazonewater. Zodra dit goed uit de test komt laten wij het weten. Bedankt voor het delen van je ervaring. Met vriendelijke groet, Team Aqua Nature Tec

ANT- 23-11-2015


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >